Start sezóny a nové úseky trailů v okolí Víru

Opening vírských trailů je letos naplánován na sobotu 30.4.2022. Můžete se těšit na společnou vyjížďku s průvodci a focení na nových úsecích Sokolího Trailu a extrémních partiích enduro sekce EN 3. Začátek akce je stanoven na 10:00 hodin.

Sraz od 9:00 na základně Adrex Base Camp, kde se dá zaparkovat, připravit bike a provonět den kávou. Následně vyjedeme přes hráz na Havlův Trail a pak se přesuneme na Sokolí skálu, kde na nás bude čekat fotograf Tom Nováček a hlavní stavěč Saša Sidor. V případě zájmu přistavíme shuttle na vývozy, jinak budeme šlapat. Zakončení bikového dne nasměrujeme na terasu restaurace Forest Resort. Připojte se k události na facebooku.

Nové úseky

Těžba, polomy, přívalové deště, požár…to vše je snad za námi a máme na letošní sezonu traily připravené. Nově otevíráme spodní část Sokolího Trailu nad levým břehem potoka. Neubránili jsme se zapracování malých skalek v závěru a tak je k dispozici i jednodušší přímá linie do cíle k silnici. Nově je též připravena náročná enduro linie EN 3, na té se dá po prvotní prohlídce slušně vyblbnout a vyplavit adrenalinek;)

Zázemí

Kdo nebude pospíchat hned domů, může využít různých typů ubytování od kempu, přes penziony, po hotel. Všechny nabídky v regionu najdete na turistickém portálu Údolí Svratky. Během léta chystáme přesun základny do areálu bývalé továrny na adrese Vír 1. Zde v následujících letech vznikne unikátní zázemí pro sportovně a environmentálně naladěné lidi. Základní info o projektu zde.

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (47.8 + 25.0) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru