Šok! Utopenec na vírské přehradě!

Nečekaný nález dnes mohli spatřit náhodní turisté v prvním ochranném pásmu vírské přehrady. Více informací najdete v následujícím článku! Upozorňujeme, že obsah není vhodný pro všechny povahy!

Pozor by si měli dát zejména ti, co trpí závistí nebo si naopak potrpí na dobré jídlo a lahůdky!!! Zatímco údolí řeky Svratky se teprve pomalu probírá ze zimního spánku, stejnojmenná společnost již pomalu ale jistě zahajuje hlavní letní sezónu. A letos to nebude jen o bikových trailech, via ferratách a turistických výletech. Během letošního léta totiž budete moci ochutnat Vysočinu všemi smysly! Pětihvězdičkový kuchařský tým z Forest Resortu dlouho ladil ideální kombinaci ingrediencí a chutí, aby Vám dnes mohl slavnostně představit jedinečný produkt - Vírského utopence! Unikátní, mimořádně chutný produkt je ale pouhým začátkem!!!

V následujících dnech a týdnech Vám postupně představíme více než dvacítku regionálních výrobků, které jsme nachystali na letošní léto. Všechny výrobky jsou již nyní k dispozici na Forest Resortu nebo v Adrex Base Campu na Továrně ve Víru, nicméně brzy je najdete i v partnerských provozovnách a na nově připravovaném e-shopu! Sledujte naše stránky a sociální sítě! Krásné Velikonoce!

Zpět na přehled

Fotogalerie

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (28.5 + 17.6) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru