Zapojte se do projektu Údolí kultury

Po úspěšném rozjezdu internetových portálů údolí Svratky, údolí sportu a údolí historie se pomalu ale jistě přesouváme k další důležité oblasti našeho kraje, kterou je bezesporu kultura a zdejší bohatý společenský život.

Organizujete divadelní představení, koncert, výstavu nebo třeba jen venkovskou zábavu? Dejte nám včas vědět a my Vám můžeme pomoci s propagací! Stačí zaslat jednoduchou pozvánku, základní informace o akci a v ideálním případě i několik ilustračních fotografií na emailovou adresu info@udolisvratky.cz. O zbytek se postarají zcela bez nároku na jakoukoliv odměnu naši editoři. A co tím získáte?

Máme velmi početnou skupinu fanoušků na sociálních sítích a několik hojně navštěvovaných webů. Opravdu nevšední akce pak umíme posunout i k masovým médiím, se kterými udržujeme dlouhodobě dobré vztahy. Bez Vašich informací se o Vás ale nemáme jak dozvědět, a přestože intenzivně spolupracujeme se samosprávami a jednotlivými obcemi, o většině událostí i tak dozvídáme příliš pozdě. Pakliže se organizaci kulturních událostí věnujete pravidelně, můžeme spolupráci nastavit maximálně efektivně a hlavně pro Vás zcela bezplatně. Z naší strany se jedná primárně o informace, které se snažíme přehledně představit turistům, jenž hledají kulturní vyžití v našem kraji. Nejzajímavější akce a události navíc překládáme do anglického jazyka! 

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (31.8 + 40.0) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru