Továrna slaví narozeniny, my máme přání jediný…

Vírská továrna v letošním roce oslaví své 110 narozeniny! A protože historické zdroje neuvádí žádné konkrétnější datum, jen rok 1913, budeme pro jistotu slavit celých 12 měsíců v kuse :-) A co jiného by si takový zchátralý průmyslový areál mohl přát, než promyšlenou, zodpovědnou a smysluplnou rekonstrukci?

Rok 2023 bude pro Továrnu důležitý. Pokud vše půjde podle plánu, a do cesty nám nevstoupí nic tak nečekaného, jako loňský útok na Ukrajinu, rádi bychom v následujících měsících odstartovali první rozsáhlejší stavební úpravy areálu. Intenzivně projektujeme a vyjednáváme s úřady, abychom stihli žádat o aktuálně vypsané dotační výzvy. Detailnější informace nebudeme prozrazovat dříve, než budeme mít v rukou patřičná povolení. Co ale můžeme s klidným svědomím slíbit, že tyto úpravy budou hodně vidět, a že výrazně přispějí ke vzhledu celé této lokality.

V následujících týdnech a měsících budeme také rozšiřovat náš kolektiv o několik nových kolegů a kolegyň. Obsazovat budeme nově vzniklá místa v administrativě, obchodu a samozřejmě i v samotném provozu souvisejících projektů. Pokud hledáte změnu nebo nové profesní uplatnění, můžete nás kontaktovat již nyní na čísle 775 000 879 nebo na emailové adrese info@udolisvratky.cz, kde Vám rádi sdělíme detailnější informace.

Moc děkujeme všem investorům, partnerům, spolupracovníkům i fanouškům za podporu v náročném projektu. A upřímnou soustrast všem škarohlídům a nepřátelům, protože letošní rok pro ně bude bezesporu velmi krutý :-)

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (24.2 + 38.1) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru