Nová restaurace v regionu. Ve Víru otevřeli továrenskou kantýnu!

Letní sezóna je za námi a většina podniků v kraji omezuje otevírací dobu nebo dokonce pozastavuje provoz. Úplně jinak je tomu ale ve Víru, kde naopak jednu novou restauraci právě uvádějí do provozu a otevřeno by měla mít každý den!

Pokud si naplánujete výlet do Víru na Českomoravské vrchovině ve všední den, případný hlad nebo žízeň můžete uhasit v nově otevřené továrenské kantýně. Na výmluvné adrese Vír 1 najdete smažený sýr, několik druhů pizzy, fantastickou továrenskou klobásku, speciality z originální udírny i a brzy snad i jídla připravovaná pod dozorem zkušených kuchařů z hotelu Forest Resort. Velkým lákadlem vírské kantýny jsou i luxusní zákusky od Hany Řehořkové z bývalé cukrárny Ve Víru mlsání, která před necelým rokem uzavřela svoji vlastní provozovnu u zdejšího fotbalového hřiště. Je vidět, že fanoušci její práce na jedinečné chutě nezapomněli a během prvních dnů vykoupili po okraj naplněnou vitrínu plnou zákusků hned několikrát. 

Kantýna v Továrně Vír bude otevřena každý den a to od pondělí do čtvrtka vždy od 10:00 do 15:00 hodin, v pátek a sobotu od 10:00 do 20:00 hodin a v neděli pak od 10:00 do 18:00 hodin. Otevírací doba je přizpůsobena mimo sezónnímu provozu ve Víru a je kombinována s hotelem Forest Resort, kde naopak otevírají až v odpoledních hodinách a pokračují až do 22 hodiny. Ve Víru se tak najíte i občerstvíte defacto po celý den, což je v našem regionu téměř raritou. 

Zpět na přehled

Fotogalerie

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (6.3 + 39.7) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru