Investujte společně s námi v Údolí Svratky!

Náš dlouholetý a úspěšný projekt Údolí Svratky jsme se nyní rozhodli otevřít pro vstup několika privátních investorů. Rádi bychom se tak vyhnuli další spolupráci s bankovními domy, které se v posledních měsících ukázaly jako velmi nestabilní prvky při dlouhodobém financování podnikání.

Právě covidová pandemie znovu naplno ukázala, jak sobecký a nelogický dokáže přístup bank být. Zatímco v dobách největšího boomu cestovního ruchu všem peníze takřka “nutily”, během náročných pandemických měsíců se ke svým klientům z řad restaurací, hotelů a dalších nejvíce postižených oblastí businessu, otočily zády. Přestože se situace na trhu postupně vrací do normálu, svůj postoj k bankovnímu financování měnit nehodláme. Alespoň ne v rámci projektu Ůdolí Svratky a.s.. V budoucnu se budeme o zisk mnohem raději dělit se spoluinvestory, pro které mimo to připravujeme i celou řadu velmi zajímavých akcionářských benefitů.

Projekt Údolí Svratky a.s. považujeme za konzervativní investici, s atraktivním výnosem a nadstandardním zajištěním pro své akcionáře. Investujeme v kraji, který dobře známe, a ve kterém podnikáme již déle neř 20 let. Více než 90% všech investic směřuje do nákupu a následné rekonstrukce nemovitostí, které jsou v tomto regionu ve srovnání se zbytkem republiky ještě stále výrazně podhodnoceny. Kupujeme jen ty nemovitosti, pro které máme již nyní jasně definované minimálně dvě alternativní varianty budoucího využití. Více informací o možnostech investice najdete na stránce projekt.udolisvratky.cz (heslo do privátní části webu zasíláme vážným zájemcům o investici na vyžádání)

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (24.7 + 18.1) *

* Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru