Hledáme nové posily pro naše projekty

Sháníte letní brigádu, příjemný přivýdělek nebo stálý pracovní poměr? Chcete pracovat pro smysluplné projekty a ambiciózní společnost? Pak neváhejte a přihlaste se do výběrové řízení na pestrou škálu nových pracovních pozic!

Je nám jasné, že schopní lidé většinou někde pracují a nebo práci dlouho nehledají. Proto vypisujeme výběrové řízení s dostatečným předstihem před blížící se sezónou, abyste měli dost času na promyšlení naší nabídky. Vzhledem k rozsahu projektu Údolí Svratky je vlastně jedno, jakou práci hledáte. My musíme v nadcházejících měsících obsadit opravdu pestrou škálu pracovních pozic, dělnickými profesemi počínaje a manažerskými posty konče. A jak to tedy bude v praxi probíhat?

Průběh výběrového řízení

Přihlášku do výběrového řízení zašlete na emailovou adresu info@udolisvratky.cz, společně s Vaším životopisem, případně stručným popisem Vašich dosavadních pracovních zkušeností. Napište nám opravdu vše, co považujete za důležité! Vybrané uchazeče budeme následně zvát na osobní pohovory, které budou probíhat v prostorách hotelu Forest Resort ve Víru

V prvním kole se setkáte s naším personalistou, se kterým proberete základní informace o nabízených pozicích, vyslechneme si Vaše plány a společně dáme dohromady možnosti případné spolupráce. Zároveň se dozvíte důležité informace o našich projektech, plánech a dlouhodobých vizích, ve kterých snad naleznete i prostor pro vlastní seberealizaci. Možností je opravdu spousta a žádný návrh není předem zamítnut. Závěry z prvního kola pohovorů budeme obratem komunikovat se všemi uchazeči.

Do druhého kola budeme následně zvát úspěšné uchazeče z kola prvního, se kterými budeme postupně ladit všechny detaily případné spolupráce. Nastavíme ideální formu pracovního poměru, platové podmínky, povinnosti, benefity a další kariérní příležitosti v rámci našich projektů. Společně připravíme ideální scénář zahájení spolupráce, na základě kterého stanovíme termín podpisu smluv a případného nástupu. Lidské zdroje považujeme za opravdový klíč k úspěchu, proto žádný dotaz není hloupý ani nevhodný. Ptejte se na co chcete, my na co chceme odpovíme :-) 

Pracovní příležitosti a termíny nástupu

V následujících týdnech a měsících budeme hledat : číšníky, servírky, kuchaře, pomocnou sílu do kuchyně, obsluhu grilu, pracovníka prádelny, zahradníka, údržbáře, obchodníky, manažery, recepční, pracovníky úklidu, obsluhu nově chystaných outdoorových atrakcí, pracovníky do půjčovny sportovního vybavení a řadu dalších, zatím blíže nespecifikovaných profesí. U velké řady pozic je možná jak forma brigády, tak práce na hlavní pracovní poměr, případně další formy spolupráce. Termíny zahájení spolupráce se budou lišit jak u jednotlivých projektů, tak zejména u vybraných pracovních pozic. Zatímco místa v gastronomii budeme obsazovat téměř okamžitě, u dalších projektů předpokládáme zahájení práce od 1.6.2023, případně od 1.7.2023. Velkou novinkou pro letošní sezónu budou pracovní příležitosti v bývalé továrně ve Víru, o kterých se dozvíte na osobních pohovorech. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat na výše uvedeném emailu. Budete se na Vás těšit!

Nebojte se a pište!

O našich projektech často kolují všemožné pověsti a báje:-) Nejlepší zkušenost je ale ta vlastní, proto se nebojte a napište nám základní informace o svojí osobě, případně pošlete svůj životopis na emailovou adresu info@udolisvratky.cz. Posouzeny budou všechny poptávky a na všechny bude také odpovězeno. Své dotazy prosím směřujte také na tuto emailovou adresu, nikoliv na naše sociální sítě a další alternativní komunikační kanály, kde by mohly ujít naší pozornosti. Těšíme se na setkání!

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (8.1 + 47.9) *

* Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru