Forest Resort konečně otevírá ubytování

Po téměř tři roky trvající rekonstrukci prvorepublikové vily a následné nepříjemné covidové přestávce se konečně otevírá ubytování na hotelu Forest Resort ve Víru! Od 1.8.2021 se můžete ubytovat v 5ti designových dřevostavbách a 3 pokojích v podkroví vily.

V těsné blízkosti vily mohou hoteloví hosté využít bezplatné parkoviště, stojany na kola, případně si zamluvit velké ohniště s posezením. Vaše ratolesti zase jistě potěší prostorné dětské hřiště, s pískovištěm a téměř sto let starým kamenným hradem, který na děti působí doslova jako magnet.

Objevte nádhernou přírodu Českomoravské vrchoviny, skvělou gastronomii, špičkové pivo, širokou nabídku vín a šampaňského, profesionální a usměvavý servis a hlavně neuvěřitelnou atmosféru tohoto trochu zapomenutého kraje. Vyrazte na zdejší via ferraty, bikové traily, vodácký kanál nebo na procházku na některou z mnoha historických památek v blízkém okolí. Nenechte si ujít chudobínskou borovici, evropský strom roku 2020, vírskou hráz, druhou nejvyšší betonovou přehradu v České republice nebo jednu ze tří zdejších skalních vyhlídek. Zkrátka užívejte Vír plnými doušky. A Forest Resort bude skvělým výchozím bodem!

Zpět na přehled

Komentáře

Žádné příspěvky

Přidat příspěvek

Maximální počet znaků pro zprávu je 1000. Napsáno znaků: 0
Není povoleno vkládání HTML.

Pokud jste člověk, nevyplňujte

Sečtěte a zaokrouhlete (28.2 + 31.2) *

Údaje označené hvězdičkou a tučně jsou povinné.

Nahoru